BIONOT - Φιλοσοφία
Bionot Logo2018
 • Τεχνογνωσία και Ποιότητα

  Στόχος μας στην ΒΙΟΝΟΤ, είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας την ανώτατη δυνατή ποιότητα προϊόντος και εξυπηρέτησης. Για να πετύχουμε το στόχο αυτό, εκμεταλλευόμαστε τη λεπτομερή γνώση που διαθέτουμε σε ό,τι αφορά την επεξεργασία των ξηρών καρπών τόσο στον πρωτογενή  όσο και στον δευτερογενή τομέα. Έτσι είμαστε σε θέση να κατασκευάζουμε μηχανήματα ξηρών καρπών άριστης ποιότητας και λειτουργικότητας.

  Στόχοι

  Έρευνα και Καινοτομία

  NOT 110 drawing

  Κοντά στις σύγχρονες λύσεις η ΒΙΟΝΟΤ ερευνά συνεχώς για καινοτόμους ορίζοντες.

  Λειτουργικότητα και Ασφάλεια

  Οι εγκαταστάσεις της ΒΙΟΝΟΤ κατασκευάζονται με πρότυπα υψηλής ποιότητας,  διαθέτοντας σας μια άριστη δυνατή βάση για την παραγωγή σας.

  NOT217 airpipes
  Η  πιστοποίηση των προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής των κανόνων CE, επιβεβαιώνει την ποιοτική μας απαίτηση.

   

  ΣΤΟΧΟΙ

  bionot target

  Ανθρώπινο δυναμικό

  Η ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των συνεργατών μας, όπως και ο προσωπικός διάλογος με τους πελάτες μας, αποτελούν το ποιοτικό υπόβαθρο για την επίτευξη των στόχων μας.

  Assembling Products

 • Ο Πελάτης ως Επίκεντρο

  Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες του κάθε πελάτη, αποτελούν για μας στην ΒΙΟΝΟΤ, το επίκεντρο του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

  Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι η μονάδα παραγωγής συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις όσον αφορά το μέγεθος, το σχεδιασμό, την παραγωγική ικανότητα και την αποδοτικότητα.

  Germany, Dusseldorf Exhibition Interpack 2011 Presentation

  Ευελιξία

  Οι μονάδες παραγωγής που κατασκευάζει η ΒΙΟΝΟΤ προσφέρουν υψηλό βαθμό ευελιξίας, χάρη στο  εξιδεικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, όσον αφορά στις δυνατότητες προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

  Line AF 1000 3D VISUALIZATION perspective

  Αυτό ισχύει τόσο για μία πληθώρα ειδικών παραμέτρων των μηχανημάτων, όσο και για τις διαφορετικές τοπικές ανάγκες κάθε είδους μεταποίησης ξηρών καρπών.

  BIONOT employee working

  BIONOT control panel wiring

  ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

  Καινοτομία

  Ο προσανατολισμός προς τις επιθυμίες των πελατών μας είναι μία άποψη της φιλοσοφίας μας.

  Πέρα από αυτό, αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες προσφέρουν καινούριες δυνατότητες στην επεξεργασία των ξηρών καρπών.

  LION85 dry nuts roaster

 • Σεβασμός στο Περιβάλλον

  Ο σεβασμός προς τη φύση και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν θεμελιώδη αξιώματα της εταιρείας μας. Μετά από πολυετείς μελέτες και με την συμβολή των επιστημονικών στελεχών μας στην έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων μας, καταφέραμε και περιορίσαμε στο μέγιστο τις αποβολές καυσαερίων που καταστρέφουν την στιβάδα του όζοντος, συμβάλλοντας στην προστασία και στη μη ρύπανση του περιβάλλοντος.

  BIONOT ECO IMAGE

  Μακροβιότητα

  BIONOT GLOBE ECO SIGN

  Όλα τα μηχανήματα της BIONOT, είναι κατασκευασμένα να λειτουργούν μακρόπνοα, υπό την προϋπόθεση της σωστής συντήρησης. Έτσι εξαλείφεται η ανάγκη σύντομης αντικατάστασης των μηχανημάτων, γεγονός που επιβεβαιώνουν με την εμπειρία τους και οι ίδιοι μας οι πελάτες.

  Έρευνα και Εξέλιξη

  Η ΒΙΟΝΟΤ διεξάγει έρευνες για τη μείωση κατανάλωσης των φυσικών πόρων ενέργειας και την προσεκτική εκμετάλλευση των δεδομένων πόρων. Τα νεότερα μοντέλα φούρνων της ΒΙΟΝΟΤ έχουν την ξεχωριστή ιδιότητα να μπορούν να ανακυκλώσουν το θερμό αέρα διαχωρίζοντας την υγρασία από τον θερμό αυτό ανακυκλώσιμο αέρα. .
  BIONOT ECO FILTER

  BIONOT ECO IMAGE MOUNTAINS

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Ανακύκλωση

  Επιπρόσθετα η ΒΙΟΝΟΤ παρέχει τη δυνατότητα απόσυρσης και ανακύκλωσης των μηχανήματων της.

 • Ολοκληρωμένες Λύσεις

  Η κάθε μονάδα παραγωγής λειτουργεί αποδοτικότερα με μέγιστη ασφάλεια και οικονομία, μόνο όταν όλα τα εξαρτήματά της είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα. Για τον λόγο αυτό η ΒΙΟΝΟΤ προσφέρει μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή εξατομικευμένων λύσεων για όλα τα στάδια επεξεργασίας των ξηρών καρπών και εγγυάται τη σωστή και άψογη προσαρμογή τους.

  LINE NOT 96S BIG 3D PERSPECTIVE

  Λύσεις για κάθε Μέγεθος Παραγωγής

  PROCESSING LINE NOT 2000 GIGA

  Η ΒΙΟΝΟΤ διαθέτει τις ανάλογες κατασκευές για μικρά, μεσαία και μεγάλα μεγέθη παραγωγής, προσφέροντάς σας εξειδικευμένες προτάσεις και λύσεις.

   

  ΠΑΡΟΧΕΣ
  ΚΑΙ
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Υποστήριξη

  Υποστήριξη στη ΒΙΟΝΟΤ σημαίνει βοήθεια σε κάθε περίπτωση. Οι παροχές μας στο service διακρίνονται για την απόλυτη εξειδίκευση και την ταχύτητά μας. Στη ΒΙΟΝΟΤ η εξειδικευμένη υποστήριξη είναι δεδομένη από την αρχή της συνεργασίας μας. Τα project εγκαταστάσεων ξεκινούν με λεπτομερή συμβουλευτική υποστήριξη και διαμορφώνονται ανάλογα από τη διεύθυνση σχεδίου μέσω των συνεργατών της ΒΙΟΝΟΤ.

  ROASTER NHL 50 in Service

  Υπερεκτεινόμενες Υπηρεσίες

  Σε όλους τους τομείς ωφελείστε από τις ολοκληρωμένες παροχές της ΒΙΟΝΟΤ σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη, συμβουλευτική υποστήριξη, σχεδιασμό, πώληση, κατασκευή και εγκατάσταση όπως και στην τεχνική υποστήριξη.

  Germany, Dusseldorf Exhibition Interpack 2011