Το τηγάνισμα πραγματοποιείται με συνεχή ροή καρπών μέσα σε μία δεξαμενή με λάδι τηγανίσματος. Μία ειδική μεταφορική ταινία φέρει το προϊόν και το περνάει από τη δεξαμενή λαδιού, όπου και τηγανίζεται.
Ένα μοντέλο για παραγωγές μεσαίου μεγέθους, το οποίο παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της άριστης ποιότητας τηγανιτού προϊόντος για ξηρούς καρπούς και παρεμφερή προϊόντα. Συνδυάζει μεγάλη λειτουργικότητα, χαμηλό κόστος παραγωγής, ευκολία στη χρήση και στη συντήρηση.
Στην έξοδο από το τμήμα τηγανίσματος, οι καρποί περνάνε στα επόμενα τμήματα, όπου ψύχονται, γίνεται αποστράγγιση του πλεονάζοντος λαδιού και τελικά δέχονται την απαραίτητη ποσότητα αλατιού. Κατόπιν, το προϊόν είναι έτοιμο για συσκευασία. Η αποδοτικότητά του μοντέλου NOT 96S πιστοποιείται διαρκώς στα 30 χρόνια παρουσίας του στις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας ξηρών καρπών παγκοσμίως.